Rólunk

A kaputechnika, és automata sorompók világában több mint 10 éves szakmai tapasztalatunkat az egyik nemzetközileg jól ismert ipari kaputechnikai gyártó, és forgalmazó cégnél alvállalkozóként szereztük meg, melynek bizonyítványával minden szakemberünk rendelkezik. Számos óriás ipari létesítményben, üzletházakban, irodaházakban, logisztikai központokban, egészségügyi létesítményekben, szabadidős beruházások kivitelezésénél bizonyítottunk. Sikerrel dolgoztunk lakóparkokban, mélygarázsokban, és a lakosság körében is. Az ügyfélközpontú, megbízható, gyors, precíz munkánknak köszönhetően hamar megkedveltek üzletfeleink. Nem csak kapuk, ajtók, és sorompók telepítésével foglalkozunk, egyre többen bízzák ránk a rendszeres karbantartási munkálatokat, kötünk karbantartási szerződéseket, és tőlünk rendelik meg az esetleges javításokat is. 2013-ra elérkezettnek láttuk az időt ahhoz, hogy megszerzett tapasztalatunkkal, szakmai tudásunkkal, kialakult kapcsolatainkkal méltán lehessünk önálló piaci szereplői ennek az iparágnak.

Villanyszerelési szakmai pályafutásunk még régebbre nyúlik vissza. Mint azt nevünk is mutatja, ez volt számunkra a kezdet. Ügyfeleink köre itt is szerteágazó. Áramszolgáltató által regisztrált szerelőink ipari, és lakossági megrendelők számára egyaránt nyújtanak egyedi igények kielégítésére korszerű, és biztonságos megoldásokat.

Cégünket folyamatosan fejlesztjük, akárcsak szakember gárdánk szakmai felkészültségét, hogy az egyre szigorodó műszaki előírásoknak ugyanúgy megfeleljünk, mint ügyfeleink elégedettségének.